logo - način rada

jam0 Tourism on-line je affiliate program koji vas plaća za pay-per-sale promociju.
jam1 Novi affliliate član tj. vi upisuje se na Tourism on-line program.
jam2 Tourism on-line daje vam automatski vaš osobni affiliate link za promociju.
jam3 Ovaj jedinstveni link vi koristite za on-line promociju našeg programa. Osim linka dobit ćete i druge reklamne alate kao što su: banneri, email, hoover ads, članke i dr.
jam4 Kad god neki surfer vidi vaš link, banner ili email i klikne na njega on je praćen. Naš mehanizam praćenja je pomoću internet cookia (kolačića) kojeg naš program prikazuje na surferovom računalu, tako da naš software zna tko je animirao određenog člana ili oglas.
jam5 Nakon klika taj surfer je preusmjeren na vašu web stranicu.
jam6 Kada se taj posjetitelj odluči oglašavati na Tourism on-line, to je evidentirano i vi ste plaćeni za to što je on došao preko vašeg linka. Predviđena cijena oglašavanja je vrlo kokurentna 80,00 kn/za godinu dana oglašavanja. Vama pripada 50% od toga. Ukpliko se oglas produži i slijedeću godinu vi ste plaćeni i za to.
jam7 Vaša promocija ničim nije ograničena, tako da možete ostvariti značajan prihod.
jam8 Vaša aktivnost donosi prihode i Tourism on-line programu, stoga smo mi jako zainteresirani da naši affiliate članovi budu što uspješniji, pa vam zato i toliko pomažemo.

Tourism on-line je prvi pravi hrvatski home-business program. Sada vam se pruža jedinstvena mogućnost da i vi sudjelujete u njegovom stvaranju. U ovoj pre-launch (početnoj) fazi predvidjeli smo upisati 50 affiliate članova koji će promovirati program i za to biti plaćeni.
Da bi Tourism on-line mogao funkcionirati potrebni su nam i oglašivači, jer oni financiraju program. Tourism on-line promovira najbolji hrvatski proizvod - turizam. Prvih 100 oglasa osigurat će vaš webmajstor.
Tourism on-line predviđa da će se do sredine rujna stvoriti kritična masa od 50 affiliate članova i 100 oglašivača što je dovoljno za uspješan start programa. Tada nastupate vi i započinjete svoju promociju.

1. Što trebam raditi?
Kao affiliate članovi promovirate Tourism on-line na Internetu
2. Koliko sam plaćen za to?
Plaćeni ste 50% od cijene oglašavanja.
3. Kolika je cijena oglašavanja na Tousism on-line?
Predviđena cijena je 80,00 kn. 10€ ili 15 $

Tourism on-line želi se zahvaliti svima vama koji ste nam ukazali povjerenje i uključili se u program: mario1234, petra21, rasin3, mcestar7, vjestina, satrmotic, dusko1234, tigar2, majaaa, franjo1234, mgros7, maivmi7, karlo13, jelena, jelena81, evelin, garminer
Dodatne informacije: http://www.sisak.biz.hr/Assets/homebusiness/homebusiness.htm
upis
Home page